HTML

proba11112

Friss topikok

Címkék

49ers (2) Abraham (1) Ahmad Black (3) alapszakasz (1) Alstott (1) Angelichio (1) Baker (1) Banks (8) Barber (28) Barron (23) Barth (5) Benett (8) Benn (4) Bennett (17) Bigger (1) Biggers (17) Black (8) blackout (6) Blount (12) Bobby Felder (3) Bobby Rainey (3) Bostad (1) Bowers (22) Boyd (1) Brantley (1) Broncos (3) Brooks (2) Bryant (1) Buccaneers (114) Bucs Blog (1) Byham (5) Cardinals (4) Carimi (2) Casillas (2) Chargers (3) Charleston (1) cheerleaders (25) Chiefs (4) Chris Jones (1) Claiborn (1) Clark (9) Clarks (1) Clayborn (12) Clebert (1) Cooper (2) Cox (3) Crabtree (2) Crump (1) Cutera (1) Dashon Goldson (14) David (32) Demps (4) Dimke (1) disqus (1) Dolphins (4) Dominik (2) Dotson (7) Dougles (1) draft (13) Dunn (1) Dunsmore (1) Eagles (5) edzőtábor (1) előszezon (1) Falcons (16) Ferraro (1) Fleck (1) Foster (15) Fraser (1) Freeman (53) Gaitor (4) Gamble (1) Garrett (2) Gary Gibson (1) Gasparilla (1) Gholston (2) Gilreath (1) Glazer (2) Glennon (7) Goode (2) Gorrer (5) Grimm (4) Gruber (1) Hafley (1) Hagan (1) halloween (3) Hall of Fame (1) Hayward (5) Henry (1) Hillis (2) Jackson (31) Jeremy Lewis (1) Jets (2) Joel Glazer (1) Johnson (16) Joh Gruden (1) Jordan Cameron (1) Joseph (6) Jurevicious (1) Kaeding (1) Karácsony (1) Kelcie McCray (2) King (1) Koenen (2) Landi (1) Landri (1) Larsen (4) Leonard (2) Lewis (6) Ligashesky (1) Lindell (1) Logan (1) Lonnie Pryor (1) Lorig (2) Lovie Smith (1) Martin (39) Masifilo (1) Matt Brown (1) McCoy (18) McDonald (4) McNulty (1) Means (2) Melvin (2) Merdith (1) mezszámok (1) Michael Adams (3) Michael Hill (1) Michael Smith (1) Mike James (3) Miller (7) Milliner (2) Mingo (1) Mitchell (1) Morgan (1) MRSA (2) Myron Lewis (2) Nesheim (7) Nicks (18) Noble (2) Nolan (1) Oden (2) Ogletree (3) Orlovsky (2) Page (1) Panthers (11) Patrick Omameh (1) Patriots (4) Penn (10) Playoffs (1) Pro Bowl (5) Raiders (4) Rams (4) Rashaan Melvin (3) Ravens (2) Redskins (4) Revis (15) Rhodes (4) Ring of Honor (2) Ryan (1) Saints (14) Sapp (3) Schiano (30) Scott (1) Seahawks (2) Selmon (1) Selvie (1) Shepard (1) Sheridan (2) Skye Dawson (1) Smith (2) Spence (6) Spencer Larsen (1) Spurlock (1) Steve Smith (2) Stocker (3) Stroughter (2) Sullivan (5) Super Bowl (2) szabadügynök piac (1) Talib (14) tampa (1) Tandy (1) Tim Wright (1) tippjáték (17) Trevor Scott (3) Trueblood (7) Turner (3) Tynes (2) Underwood (8) Vickerson (1) Vikings (3) Wannstedt (3) Ware (1) Washington (1) Watson (6) White (4) Williams (33) Wright (25) Wynn (2) Zutah (2) Zuttah (2) Címkefelhő

Csak pozitívan?

2012.10.06. 09:03 Cay 983

Jelenleg a pihenő hetünket töltjük, és a csapat neve mellett egy bizonyos 1-3-as mutató díszeleg. Tudjuk, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, ahogy azt egy tanult kollégám említette, de hagyjuk most ki Brees-éket a dologból. Rendszeresen nyálazok át különféle Bucs blogokat, melyeket ugye hozzám hasonló szurkolók írnak, és találtam egy olyan írást is, ahol simán levezette a srác, hogy ez az 1-3, valójában egy 4-0. Azért ezt egy kicsit irreálisnak tartom, a hozzáállás klassz, de attól még nem lesz rájátszás. Nézzük viszont mik a tények.

Jelenleg a pihenő hetünket töltjük, és a csapat neve mellett egy bizonyos 1-3-as mutató díszeleg. Tudjuk, hogy minden szentnek maga felé hajlik a keze, ahogy azt egy tanult kollégám említette, de hagyjuk most ki Brees-éket a dologból. Rendszeresen nyálazok át különféle Bucs blogokat, melyeket ugye hozzám hasonló szurkolók írnak, és találtam egy olyan írást is, ahol simán levezette a srác, hogy ez az 1-3, valójában egy 4-0. Azért ezt egy kicsit irreálisnak tartom, a hozzáállás klassz, de attól még nem lesz rájátszás. Nézzük viszont mik a tények.

Mit is csinál a csapat a héten, amikor meccset nem játszik? Hát természetesen edz. Két extra napot is nyomnak a fiúk, ahol első sorban a fizikai képességeket teszik próbára illetve helyet kap egy kis futójáték, valamint a fejekben is próbálnak rendet tenni. Schiano mester, pedig folyamatosan üti a Chiefs elleni gameplan-t, a játékosok fejébe. Őt is elég sok kritika éri mostanság: "Hé öreg, ez itt már nem a College Futball" Valóban, tényleg nem az, az hogy a mesternek itt miben mekkora sara lehet, szerintem döntse el mindenki maga.

Szokták mondani, hogy ugyan az Offense szerzi a pontokat, de a Defense nyeri a meccseket. Azt hiszem, nem lenne itt semmi gondunk ha ez így működne és szerezné az a bizonyos Offense a pontokat, vagy legalábbis még 3-at, még 7-et, és máris bevállhatna a korábban említett blogtárs 4-0-ás elmélete.

Idén remekül választottunk a drafton (Lavonte David, jobb oldalt)

Hisz van itt nekünk mindjárt a védelemben egy Gerald McCoy és Michael Benett vezette, abszolúlt domináns játékot játszó Defensive line-unk. Ha még Adrian Claiborn is visszatérne a sérülésből és csatlakozna ehhez a kis csapathoz, jaj-jaj, hány sack jönne itt össze. Michael Benett jobb oldalon mutatott játéka nekem kifejezetten szimpatikus. Aztán itt van mindjárt az újonc Lavonte David, aki linebackerként úgy védi a széleket, mint egy vadászkopó. Középen pedig az idén futójáték megállítására programozott Mason Foster, aki végre maga is elhitte, hogy a legjobb LB-k közé tartozik a ligában.

Ami a légvédelmet illeti azt hiszem elmondhatjuk, hogy Eric Wright is rendben van, Aqib Talib pedig hol ilyen, hol olyan teljesítményt produkál, tőle azért kissé többet várnék. Viszont aki mellett nem tudok elmenni szó nélkül az a szintén újonc Mark Barron, akihez ez úton is gratulálni szeretnék a csapatnak, hisz tényleg iszonyatosan jó első körös választás volt. Azt hiszem ő beválltja a hozzá fűzött reményeket és méltó utódja lesz a legendás Ronde Barbernek, főleg ha utóbbi még a szárnyai alá is veszi egy kicsit. Azt hiszem egy leendő NFL ikont láthatunk a személyében, de elnézést kérek mindenkitől ha esetleg úgy gondolja kissé részlehajló vagyok. Ha Tampa-ban járhatnék meccsekre, biztos, hogy Barron mezben feszítenék a lelátón.

Amíg Mark Barron továbbra is nézi szombat esténként a Wrestle Mania-t, addig itt nagy gond nem lesz!

Itt van azonban a feketeleves. Ez a csúnya offense. Mivel is kezdjük? Kezdjük a csapat lelkével, az irányítóval, ő nem más mint Josh Freeman. Komolyan mondom a héten már csak Erzsébet királynő nem adott a srácnak tanácsokat, hogy hogyan is kéne eldobnia a labdát, az ég adta egy világon minden féle fajta koordinátor foglalkozik már vele. Itt van egy kis érdekesség Freeman hatékonyságáról az elmúlt négy meccsen:

Dobás_________Siker%_______YDS/Prób.____TD_____INT_____Rating

Vonal mögé______69,0%__________3.03_________ 0______1________57.8

1-10 Yard_______ 55.3%__________ 3.89_________3______0________85.7

11-20 Yard______ 42.9%__________ 8.50_________0______2________43.5

21-30 Yard___-__ 40.0%__________ 14.50________1______1________81.3

31-40 Yard______ 50.0%__________ 20.50________0______0________95.8

41+... Yard______ 66.7%__________ 31.67________1______0________149.3

Nektek is szemet szúrt? Igen, a 41+ Yard, ha ez így megy, akkor miért nem csináljuk gyakrabban? Hisz van hozzá partner is, és itt jön mindjárt képbe Mike Williams (WR), és Vincent Jackson (WR) ugyanis ez a két srác igenis megmutatta a Redskins elleni meccsen, hogy oda lehet nekik vágni a mély bombákat. V-Jax rengeteget tesz hozzá az offense idei játékához 16 elkapás, 304 yardon, 2 TD, gyerünk vágjunk neki távoliakat!

A már említett 41+ Yard-os játék...

Bár Freeman játéka hétről hétre javul, azért van amit nem lehet a számlájára írni, az pedig az Offensive line munkássága. Igencsak egy túlfizetett brigádról van szó, szerencsétlen Freeman-t, pedig 1,75 x sackelik meccsenként, és a futójáték támogatása is foghíjas véleményem szerint. Tegyük hozzá, hogy Davin Joseph (G) sérülése itt sem lendít sokat a dolgon. Mindeközben Lagarette Blount ücsörög a padon, és Tight Endjeink (Dallas Clark, Luke Stocker) láthatatlan üzemmódra kapcsoltak. Pedig előbbi gázsija sem két csirke, meg egy bevetetlen ágy az öltözőben. Viszont megérkezett az erősítés Byham személyében, elképzelem ez hogy zajlott:

- Kéne valamit csinálni ezzel az Offensive Line-al, meg a láthatatlan Tight Endekkel.

- Én ismerek valakit még Pittsburgh-ből, majd ő jól feltartóztatja a Defensive line-t.

Az, hogy egy éve nem látott gyepet nem számít. Vagy most a méregdrágán tartott inkább passz játékot játszó Clark is Blount-hoz hasonlóan ücsörögni fog?

Freeman-től a színészi munka sem esik távol, remekül eljátszotta, hogy rossz a snap.

Ami a futójátékot illeti, van itt nekünk egy Doug Marinunk, akit a szakértők a liga egyik legjobb újonc running back-jeként tartanak számon, szerintem ezt is döntse el mindenki maga. Én nem vagyok benne biztos, hogy az ő vállára kéne tenni a teljes futójátékot, bár hál istennek Schiano mester is úgy néz ki ráébredt már erre a Redskins elleni meccs alatt. Azért azt mindenképpen hozzá kell tenni, hogy az NFL-ből szép lassan passzoló liga lesz, mindenki erre épít, mindenki az irányítók keze alá dolgozik, de egyszer valaki nagyon bölcsen azt mondta, hogy aki csak passzol és nem fut, az nem fog meccseket nyerni. Ebben azért lássuk be, van némi igazság. Az ifjú Martin 247 yardot futott az elmúlt négy találkozón, 71 próbálkozásból, ez 3,5-ös átlag. Míg szembetűnő, hogy Blount ez idő alatt mindössze 13 futásra kapott lehetőséget 44 yarddal, ez pedig egy 3,4-es mutató!

Néha azért Doug Martin is megtalálja az End Zone-t!

Egy szó mint száz, a Bucs védelme rendben van, nálam ötös, de a támadókkal sürgősen kell csinálni valamit, nem győzöm ismételni magamat, Freeman-ben ennél sokkal több van. Észrevettétek már, hogy mindig kell egy harmad ennek a csapatnak, hogy elkezdjen játszani? Talán ezen kéne végre túllépnünk, talán itt hiányzik az a még 3, még 6 pont! A következő 5 ellenfelünk együttes mérlege 5-11. Illene meccset nyerni? Mi az hogy!!! Fogunk? Szerintem mindenképpen! Amúgy is a pihenőhét + hazai meccs kombináció általában nyerő dolog.

Ugyan srácok, nyerjünk már még meccset, ha mást nem az ő kedvéért!

Szólj hozzá!

Címkék: Freeman Martin Jackson David Williams Foster Barber Joseph Benett Wright Talib Barron Blount Byham McCoy Claiborn Clark Schiano Stocker

A bejegyzés trackback címe:

https://proba11112.blog.hu/api/trackback/id/tr555647087

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.