HTML

proba11112

Friss topikok

Címkék

49ers (2) Abraham (1) Ahmad Black (3) alapszakasz (1) Alstott (1) Angelichio (1) Baker (1) Banks (8) Barber (28) Barron (23) Barth (5) Benett (8) Benn (4) Bennett (17) Bigger (1) Biggers (17) Black (8) blackout (6) Blount (12) Bobby Felder (3) Bobby Rainey (3) Bostad (1) Bowers (22) Boyd (1) Brantley (1) Broncos (3) Brooks (2) Bryant (1) Buccaneers (114) Bucs Blog (1) Byham (5) Cardinals (4) Carimi (2) Casillas (2) Chargers (3) Charleston (1) cheerleaders (25) Chiefs (4) Chris Jones (1) Claiborn (1) Clark (9) Clarks (1) Clayborn (12) Clebert (1) Cooper (2) Cox (3) Crabtree (2) Crump (1) Cutera (1) Dashon Goldson (14) David (32) Demps (4) Dimke (1) disqus (1) Dolphins (4) Dominik (2) Dotson (7) Dougles (1) draft (13) Dunn (1) Dunsmore (1) Eagles (5) edzőtábor (1) előszezon (1) Falcons (16) Ferraro (1) Fleck (1) Foster (15) Fraser (1) Freeman (53) Gaitor (4) Gamble (1) Garrett (2) Gary Gibson (1) Gasparilla (1) Gholston (2) Gilreath (1) Glazer (2) Glennon (7) Goode (2) Gorrer (5) Grimm (4) Gruber (1) Hafley (1) Hagan (1) halloween (3) Hall of Fame (1) Hayward (5) Henry (1) Hillis (2) Jackson (31) Jeremy Lewis (1) Jets (2) Joel Glazer (1) Johnson (16) Joh Gruden (1) Jordan Cameron (1) Joseph (6) Jurevicious (1) Kaeding (1) Karácsony (1) Kelcie McCray (2) King (1) Koenen (2) Landi (1) Landri (1) Larsen (4) Leonard (2) Lewis (6) Ligashesky (1) Lindell (1) Logan (1) Lonnie Pryor (1) Lorig (2) Lovie Smith (1) Martin (39) Masifilo (1) Matt Brown (1) McCoy (18) McDonald (4) McNulty (1) Means (2) Melvin (2) Merdith (1) mezszámok (1) Michael Adams (3) Michael Hill (1) Michael Smith (1) Mike James (3) Miller (7) Milliner (2) Mingo (1) Mitchell (1) Morgan (1) MRSA (2) Myron Lewis (2) Nesheim (7) Nicks (18) Noble (2) Nolan (1) Oden (2) Ogletree (3) Orlovsky (2) Page (1) Panthers (11) Patrick Omameh (1) Patriots (4) Penn (10) Playoffs (1) Pro Bowl (5) Raiders (4) Rams (4) Rashaan Melvin (3) Ravens (2) Redskins (4) Revis (15) Rhodes (4) Ring of Honor (2) Ryan (1) Saints (14) Sapp (3) Schiano (30) Scott (1) Seahawks (2) Selmon (1) Selvie (1) Shepard (1) Sheridan (2) Skye Dawson (1) Smith (2) Spence (6) Spencer Larsen (1) Spurlock (1) Steve Smith (2) Stocker (3) Stroughter (2) Sullivan (5) Super Bowl (2) szabadügynök piac (1) Talib (14) tampa (1) Tandy (1) Tim Wright (1) tippjáték (17) Trevor Scott (3) Trueblood (7) Turner (3) Tynes (2) Underwood (8) Vickerson (1) Vikings (3) Wannstedt (3) Ware (1) Washington (1) Watson (6) White (4) Williams (33) Wright (25) Wynn (2) Zutah (2) Zuttah (2) Címkefelhő

#UnplugtheChargers / Beharangozó Chargers vs Buccaneers

2012.11.11. 09:33 Cay 983

Ismét blackout! Azaz a csapatnak megint nem sikerült eladnia hazai mérkőzésre a jegyek legalább 85%-át. Én nem értem mi van az emberekkel ott Tampa Bay-ben. Én biztos megváltanám a jegyet, hogy láthassam Jackson parádés elkapásait, Doug Martin rekordokat jelentő futásait, Freeman remek formáját, Bowers sack-jeit és még sorolhatnánk. A Chargers - Buccaneers mérkőzést megint nem lehet megtekinteni a televízióban a stadion 125 mérföldes vonzáskörzetén belül. Idén ez már a negyedik hazai meccsünk amire nem kelt el a megfelelő számú jegy. Kezdődött a Panthers ellen, aztán jött a Redskins, majd a Chiefs. A mérkőzést egyébként ma este itteni idő szerint hét órakor fogjuk játszani.

Ismét blackout! Azaz a csapatnak megint nem sikerült eladnia hazai mérkőzésre a jegyek legalább 85%-át. Én nem értem mi van az emberekkel ott Tampa Bay-ben. Én biztos megváltanám a jegyet, hogy láthassam Jackson parádés elkapásait, Doug Martin rekordokat jelentő futásait, Freeman remek formáját, Bowers sack-jeit és még sorolhatnánk. A Chargers - Buccaneers mérkőzést megint nem lehet megtekinteni a televízióban a stadion 125 mérföldes vonzáskörzetén belül. Idén ez már a negyedik hazai meccsünk amire nem kelt el a megfelelő számú jegy. Kezdődött a Panthers ellen, aztán jött a Redskins, majd a Chiefs. A mérkőzést egyébként ma este itteni idő szerint hét órakor fogjuk játszani.

Csapjunk is bele a lecsóba, mindjárt három ok, amiért NEM a Chargers fog győzni ma este:

1. Már csak statisztikailag sem jók! A Tampa Bay idei mérlege 4-4 ez egy 50%-os mutató. A Chargers mérlege az 50%-on vagy a felett teljesítő csapatok ellen: 0-2. Három csapatot tudtak legyőzni idén, ők a Titans, Chiefs és a Raiders voltak. Ez egyáltalán nem a világ legnagyobb teljesítménye.

2. A San Diego Chargers-nek köze nincs a passzsiettetéshez. 26. helyen állnak a ligában ezen a téren, 8 meccsen 13 sack. Ez meccsenként ugye 1,6 sacket jelent.

Freeman mérlege, ha két vagy annál több alkalommal sackelik. 1-3

Freeman mérlege, ha legalább egyszer sackelik. 3-1

Josh Freeman remek formában játszik mostanában, emlékezzünk csak vissza akár a múlt heti meccsre, ahol a Raiders folyamatosan szorongatta, ráadásul tiszta célpontok nélkül volt egyfolytában, mégis szétpasszolta őket. Ha időt adnak neki a labda eldobására, márpedig a Chargers fog, Freeman nehéz pillanatokat fog okozni a San Diego-nak.

3. A Chargers nem tudja megállítani a fizikai erőt használó elkapókat. A secondary-juk, a miénkéhez hasonlóan egy káosz. Quentin Jammer talán felvehetné fizikálisan a versenyt Jacksonnal, de sebességben rettenetesen alulmaradna. És mivel ez egy NFL meccs lesz, nem pedig egy mese, itt nem a teknőc jár jól a végén. Atari Bigby-ről pedig ne is beszéljünk, olyan mint egy 10 éves kislány, hisz még a tündérmesékben és minden fake játékot "megeszik".

A fizikai erőt használó jól megtermett elkapók mérlege idén a Chargers ellen:

Dwayne Bowe: 8 elkapás, 79 yard
Demaryius Thomas: 4 elkapás, 48 yard, 1 TD
Eric Decker: 6 elkapás, 98 yard, 1 TD
Marques Colston: 9 elkapás, 131 yard, 3 TD
Dwayne Bowe, 7 elkapás, 108 yard, 1 TD
Julio Jones: 5 elkapás, 67 yard, 1 TD

A Buccaneers elkapói Vincent Jackson 196 cm, 104 kg; és Mike Williams 196 cm, 109 kg. Ennek a Chargers secondary-nak, ez egy kemény kihívás lesz.


"Lekapcsolni" Philip Rivers-t!

Azért ne írjuk le teljesen a Chargers alakulatát, mert itt is beleszaladhatunk tehetségekbe. Ott van mindjárt az irányítójuk Philip Rivers személyében, aki iszonyatosan küzd idén. A mi passz elleni védelmünk pedig tudjuk jól, hogy a nullát illetve lassacskán a mínusz mércét súrolja. Ebben a szezonban mindig beleszaladtunk egy zakóba, vagy ha mégsem akkor is 400 yard fölött passzoltak ellenünk, amikor minőségi irányítóval találta szemben magát a secondary. Eli Manning, Tony Romo, Robert Griffin III és Drew Brees ugyebár. 366 yardot engedélyezünk meccsenként ezen a téren, ami már a nevetséges határokat súrolja.

Most pedig egy veterán irányító érkezik ismét a városba, 65%-os hatékonysággal, 7,1 yarddal próbálkozásonként és több touchdownnal, mint eladott labdával. Mégis, a labdaeladások száma 10 a fumble-é pedig 6. Ez pedig nagyon fájó az idei szezonban a Chargers számára, ezen mennek el ugyanis sorra a mérkőzések. Mi tehát a megoldás? A passzsiettetés, Rivers nyomás alatt ugyanis nagyon nyögvenyelősen teljesít, pontatlan és meggondolatlan. A helyzetünket pedig még előrébb lendítheti, hogy Jared Gaither tackle sem fog játszani a mérkőzésen. A Chargers támadófala eddig sem domborított nagyot, 7,1%-os hatékonysággal zsákolják a meccseken Riverst! Ez már kicsit obszcénnek is tűnik, rengeteg időt tölt a gyepbe ágyazva szerencsétlen, 20 alkalommal sackelték már idén. Rivers szerintem hiába bújik minőségi irányító szerepébe a statisztikák mögé. Ő pont az a quarterback, akinek szó szerint megalszik a tej a szájában, hihetetlenül lassan tudja meghozni a pályán a döntéseket, ennek is köszönheti a "remek" számokat sack és interception tekintetében. Amikor pedig a támadófala összeomlik a pali mintha leblokkolna. És bár mi sem tartozunk a legjobb pass rusher csapatok közé, mindösszesen 13 sack-et gyűjtöttünk a szezonban, ami ugyan jól indult ezen a téren is, de miután Adrian Clayborn lesérült, ez a terület is hagyott maga után nem kevés kívánni valót. Te'o-Nesheim helyettesítette őt és, nem igazán kitűnő eredménnyel vizsgázott, akiknek pedig van esélyük az irányító közelébe férkőzni, ők McCoy és Michael Bennett. Mindazonáltal ez sem igazán működik mindig, a csapat már rengeteg dologgal próbálkozott ezen a téren, különböző blitz-ek sorozatát láthattuk, de a nagy áttörés mégis elmaradt. DaQuan Bowers visszatért ugyan, és a Raiders ellen még bemutattunk pár sack-et is, de hosszú sérülése után azért látszik, hogy Bowers játéka nem az a kipattanó hűde, amit vártunk tőle. Márpedig Rivers "lekapcsolása" ezeken a srácokon fog múlni, és ha ezek a srácok nem tudják megtenni a dolgukat, számíthatunk rá, hogy ma este ismét szét fogják passzolni a secondary-t.

Ismét parádés elkapásokra számíthatunk V-Jax-től!

Megfordult a világ?

A Bucs szurkolók már megszokták az elmúlt években, hogy a csapatban remekül működik a védelem, a támadósor pedig csapnivaló. Idén azonban ez nem így van teljesen megfordult a helyzet. Az elmúlt négy hetet nézve a Buccaneers rendelkezik a legjobb támadó alakulattal az NFL tekintetében! Folyamatosan gyűjtjük a pontokat mindegy hogy futó játékról vagy passz játékról van szó. Azonban tudjuk, hogy a védelmünk csapnivaló. Ha a támadó egység nem hozza a kirobbanó formát, csúnyán alulmaradtunk volna bármelyik mérkőzésen. Mégis a második negyedévi mérlegünk 3-1. és Átlagosan 36 pontot gyűjtöttünk meccsenként ebben az időszakban. Most azonban egy olyan Chargers fog hozzánk érkezni, akik egyrészről egy 3000 mérföldes utazáson lesznek túl. Másrészről négy meccsüket elvesztették a legutóbbi hatból. Volt egy impozáns 2-0-ás kezdésük ugyebár, és azóta semmi. Ráadásul még egy "szerencsétlen" Cleveland Browns-tól is képesek voltak kikapni. Ha esetleg a Buccaneers megnyerné a mérkőzést, már egy sokkoló ötös vereségbe szaladnának bele, mi pedig egy újabb lépést tehetnénk a playoff felé. A "minden idők széria" azonban ismét nem mi felénk dől. Ezt a Chargers vezeti 8-1-es mérleggel és a legutóbbi meccset is ők nyerték még 2008. december 21.-én akkor egy 41-28-as vereséget szenvedtünk el. Azonban ne felejtsük el, hogy hasonlóképpen volt ez a Raiders esetében is, a múlt héten, mégis átgázoltunk rajtuk.

Freeman felébredt!

Josh Freeman egy szép napon felkelt és úgy döntött élete legjobb szezonját fogja produkálni. 76 sikeres passz 134 kísérletből, 57%-os hatékonyság, 1257 yard, 11 TD, 1 interception, 112,7 rating, ami az utolsó négy meccset illeti! Megtalálta kedvenc célpontját Vincent Jackson személyében, és úgy néz ki mindez hatást keltett, a tavaly téli álmot alvó Mike Williams-ban is, hisz ő is elkezdett idén játszani. A Buccaneers pedig négy hét alatt felhozta magát az NFL 13. helyére a passz játékot illetően. Ők fognak ma este találkozni a San Diego-i védelemmel, Shaun Phillips-el, aki talán az egyetlen veszélyforrás a védőfalban, 5 sack. Quentin Jammer-el, aki bár masszív cornerback, gyorsnak nem mondható, ahogy Antoine Cason sem nyújt kiemelkedő teljesítményt. És itt van még a safety Eric Weddle, aki vezeti a csapatát 2 interceptionnel. Ahogy korábban említettem a Chargers nem tud mit kezdeni a fizikai játékot játszó elkapókkal, Williams és Jackson márpedig azok.


Muscle Hamster, Dougernaut, Dynamite Doug, Dougmatic, vagy ahogy tetszik.

Mindegy milyen nevet adunk neki, a tényen nem változtat, Doug Martin kitűnő formában játszik! Azt olvastam a héten, hogy azért kapott több lehetőséget a futásra, mert igencsak rászálltak Jackson-ra, az elmúlt pár hétben, a sorozatos 100 yard feletti elkapások miatt. De jól tették! Martin átlagosan 184,8 yardot futott meccsenként az utolsó négy találkozón, és nem mellékesen szerzett 7 TD-t is. A Chargers futás elleni védelme viszont impozáns idén, a 3. helyen állnak az NFL-ben ezen a téren, a safety Weddle kitűnő munkát végez, ahogy Atari Bigby is. A Chargers ellen csak egy futó volt képes 100 yard feletti távolságot megtenni, ő az újonc Trent Richardson volt, nem hiszem, hogy be kéne mutatni bárkinek aki követi az NFL-t. És olyan neveket állított meg ez a San Diego-i védelem mint Michael Turner, Jamaal Charles, Darren McFadden. Vajon ők lesznek akik le tudják majd kissé "hűteni" Doug Martint? Kíváncsi leszek, vasárnap este meglátjuk.

Rivers vagy nem Rivers?

Azt hiszem ezt a témát már korábban kiveséztük, bár annyit még érdekesség képpen megemlíthetnénk, hogy Vincent Jackson korábban ebben a csapatban játszott és igen kedvelt célpontja is volt Rivers-nek. Ő QB rating tekintetében jelenleg a 13. helyen áll az NFL-ben, az interception-ök tekintetében viszont az 5. legrosszabb irányító. Mióta nincs Jackson a kedvenc célpontjai Malcolm Floyd és Antonio Gates lettek, Floyd már 33 elkapásnál tart, 509 yarddal és 2 TD-vel, azonban Gates vezeti a számokat ebben a tekintetben 3 TD. Őket kéne megállítania a ramaty secondary-nak. Eddig sajnos Eric Wright-ra kellett ez ügyben támaszkodnunk, most viszont ismét Ronde Barber veszi át az első számú cornerback szerepét, A remek játékot produkáló újoncunk Mark Barron, pedig mint safety fogja őt támogatni. Egy dolgot említsünk meg még ezzel kapcsolatban, a Buccaneers a 3. legtöbb interception-t szerzett csapat idén, 13 interception, ebből 3-at Ronde Barber halászott el. Philip Rivers pedig előszeretettel adogatja el a labdákat idén. Itt is egy érdekes dologra számíthat az,aki ezt a mérkőzést választja ma este. A passz siettetés sajnos elég vérszegény 13 sack-re futotta idén tőlünk.

Mi volt előbb a tyúk vagy a tojás?

Jelenleg a legjobb futás elleni védelemmel a Tampa Bay rendelkezik a ligában. De vajon miért van ez így, kérdezhetnénk. Azért mert tényleg ilyen jók vagyunk, vagy csak azért mert senki nem fut ellenünk. Miért is tennék amikor szét is lehet passzolni a Bucs egész secondary-ját. Tipikusan a mi volt előbb, a tyúk vagy a tojás effektus. Azért erre a kérdésre is van válasz, négy név az. Lavonte David, Mason Foster, Gerald McCoy, és Michael Bennett, ezek a srácok összesen 3,4 yardot engedélyeznek futni próbálkozásonként és 77,3 yardot meccsenként. Amikor Ryan Matthews (RB) a San Diego-ba került, valami hasonló volt az elképzelés, mint most nálunk Martinnal kapcsolatban, csak ez ott soha nem valósult meg. Idén 4,4 yard próbálkozásonként 1 TD, a múlt héten mindösszesen 31 yardot sikerült futnia a botrányosan sz*r Chiefs ellen. A leghosszabb próbálkozása 18 yard volt. Egész szezonban 21 labda elkapás 145 yardon. Nem ő lesz az, akit a már fentebb említett négy srác nem fog tudni megállítani, függetlenül attól, hogy a tyúk vagy a tojás volt-e előbb, előbbiből jelen esetben grill csirke lesz, utóbbiból pedig rántotta.

A számok bűvöletében:

- A Buccaneers 1996 óta nem tudta elverni a Chargers-t

- Doug Martin az utolsó két meccsen 486 yardot produkált, erre legutóbb Walter Payton volt képes még 1977-ben!

- A San Diego mérlege az utolsó 10 meccsen, amikor keletre kellett utaznia 3-7

- A San Diego az utolsó az NFL-ben, "Red Zone defense" tekintetében, a Tampa Bay a 4. legjobb a "Red Zone offense" tekintetében.

- A Buccaneers zsinórban négy meccsen teljesített már 28 pont felett, ez franchise rekord!

- A Buccaneers 2011 október 3.-a óta nem nyert még 3 meccsen zsinórban.

#UnplugtheChargers, egy kis kedvcsináló ma estére:

1 komment

Címkék: Freeman Martin Jackson David Williams Foster Barber Buccaneers Wright Bennett Barron McCoy Chargers Bowers Nesheim

A bejegyzés trackback címe:

https://proba11112.blog.hu/api/trackback/id/tr235647125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

347983 2012.11.11. 11:31:33

A gyatra nézőszámnak tényleg nehogy az legyen a vége , hogy egy szép napon a liga "fejesei" megunván ezt új helyre terelik a franchise-t. Szerintem az egész liga leghangulatosabb stadionja a Tampáé. Most még a szereplés sem rossz , de nyilván jobb lenne a helyzet, ha a csapat állandóan ott lenne a playoff közelében (mégjobb ha benne), nem csak hébe-hóba . Talán jó úton haladunk és jövőre már egy egész ütőképes társaság alakulhat itt. Remélem a nyugalomtól belustult floridai emberek is erre a megállapításra jutnak majd.