HTML

proba11112

Friss topikok

Címkék

49ers (2) Abraham (1) Ahmad Black (3) alapszakasz (1) Alstott (1) Angelichio (1) Baker (1) Banks (8) Barber (28) Barron (23) Barth (5) Benett (8) Benn (4) Bennett (17) Bigger (1) Biggers (17) Black (8) blackout (6) Blount (12) Bobby Felder (3) Bobby Rainey (3) Bostad (1) Bowers (22) Boyd (1) Brantley (1) Broncos (3) Brooks (2) Bryant (1) Buccaneers (114) Bucs Blog (1) Byham (5) Cardinals (4) Carimi (2) Casillas (2) Chargers (3) Charleston (1) cheerleaders (25) Chiefs (4) Chris Jones (1) Claiborn (1) Clark (9) Clarks (1) Clayborn (12) Clebert (1) Cooper (2) Cox (3) Crabtree (2) Crump (1) Cutera (1) Dashon Goldson (14) David (32) Demps (4) Dimke (1) disqus (1) Dolphins (4) Dominik (2) Dotson (7) Dougles (1) draft (13) Dunn (1) Dunsmore (1) Eagles (5) edzőtábor (1) előszezon (1) Falcons (16) Ferraro (1) Fleck (1) Foster (15) Fraser (1) Freeman (53) Gaitor (4) Gamble (1) Garrett (2) Gary Gibson (1) Gasparilla (1) Gholston (2) Gilreath (1) Glazer (2) Glennon (7) Goode (2) Gorrer (5) Grimm (4) Gruber (1) Hafley (1) Hagan (1) halloween (3) Hall of Fame (1) Hayward (5) Henry (1) Hillis (2) Jackson (31) Jeremy Lewis (1) Jets (2) Joel Glazer (1) Johnson (16) Joh Gruden (1) Jordan Cameron (1) Joseph (6) Jurevicious (1) Kaeding (1) Karácsony (1) Kelcie McCray (2) King (1) Koenen (2) Landi (1) Landri (1) Larsen (4) Leonard (2) Lewis (6) Ligashesky (1) Lindell (1) Logan (1) Lonnie Pryor (1) Lorig (2) Lovie Smith (1) Martin (39) Masifilo (1) Matt Brown (1) McCoy (18) McDonald (4) McNulty (1) Means (2) Melvin (2) Merdith (1) mezszámok (1) Michael Adams (3) Michael Hill (1) Michael Smith (1) Mike James (3) Miller (7) Milliner (2) Mingo (1) Mitchell (1) Morgan (1) MRSA (2) Myron Lewis (2) Nesheim (7) Nicks (18) Noble (2) Nolan (1) Oden (2) Ogletree (3) Orlovsky (2) Page (1) Panthers (11) Patrick Omameh (1) Patriots (4) Penn (10) Playoffs (1) Pro Bowl (5) Raiders (4) Rams (4) Rashaan Melvin (3) Ravens (2) Redskins (4) Revis (15) Rhodes (4) Ring of Honor (2) Ryan (1) Saints (14) Sapp (3) Schiano (30) Scott (1) Seahawks (2) Selmon (1) Selvie (1) Shepard (1) Sheridan (2) Skye Dawson (1) Smith (2) Spence (6) Spencer Larsen (1) Spurlock (1) Steve Smith (2) Stocker (3) Stroughter (2) Sullivan (5) Super Bowl (2) szabadügynök piac (1) Talib (14) tampa (1) Tandy (1) Tim Wright (1) tippjáték (17) Trevor Scott (3) Trueblood (7) Turner (3) Tynes (2) Underwood (8) Vickerson (1) Vikings (3) Wannstedt (3) Ware (1) Washington (1) Watson (6) White (4) Williams (33) Wright (25) Wynn (2) Zutah (2) Zuttah (2) Címkefelhő

A Bucs nyerte az idegek harcát!

2012.11.19. 13:26 Cay 983

2012. 11. hét,

Tampa Bay Buccaneers @ Carolina Panthers 27-21 (h.u.)


Tegnap este, hosszabbítás után sikerült legyőznünk a Panthers csapatát. És bár ez egy győzelem, megmondom őszintén, hogy az utolsó két percet illetve a hosszabbítást leszámítva úgy érzem közünk nem volt a mérkőzéshez.

2012. 11. hét,

Tampa Bay Buccaneers @ Carolina Panthers 27-21 (h.u.)


Tegnap este, hosszabbítás után sikerült legyőznünk a Panthers csapatát. És bár ez egy győzelem, megmondom őszintén, hogy az utolsó két percet illetve a hosszabbítást leszámítva úgy érzem közünk nem volt a mérkőzéshez.

Egyrészről tisztán látszódott, hogy míg a Panthers felkészült belőlünk, különösen a védő egységet illetően, addig ez fordítva nem igazán mondható el. A védelmük falemberei remekül terrorizálták Josh Freeman-t, a passzsiettetés kiválóan működött náluk. Többek közt ennek köszönhető, a 2 interception, melyből az egyiket Captain Munnerlyn (CB) nagyon szépen vissza is hordott TD-ra, 74 yardon keresztül. Ennek köszönhető a rengeteg pontatlan passz, ennek köszönhető a sack, mely kisebb csoda, hogy csak egy volt Freeman sérelmére. És ennek köszönhető, hogy rengeteg esetben még fél méterre sem hagyta el a labda Josh Freeman kezét, máris a földre volt ütve. A linebackereik is remekül dolgoztak, Doug Martinnak esélye sem volt nagy futásokra, bár most is 138 yardot futott, de ennek a nagy részét az utolsó két percben illetve a hosszabbításban hozta össze. A hívott játékainkra igenis fel voltak készülve, nagyon jól tudták mikor kell három embernek kísérnie Vincent Jacksont, az már más kérdés, hogy ő még így is le tudja venni a labdát. És igenis tudták, hogy mikor kell két embernek kísérnie Williams-t, neki esélye sem volt ezen a mérkőzésen. És többek közt ennek is köszönhető, hogy Freeman nem talált magának célpontokat, így történhetett, hogy a nem rég igazolt Nate Bhynam (TE) megszerezhette karrierje első touchdownját, pedig ő tényleg inkább mint blokkoló jeleskedik, és így történhetett, hogy Freeman gyakorta nem vette észre az üresen maradt Dallas Clarkot, mert ideje nem volt nézelődni.

Elég gyakori kép volt a mérkőzésen...

Tényleg úgy gondolom, hogy nem mi győztük le tegnap este a Carolina csapatát, hanem ők saját magukat, a rengeteg buta szabálytalansággal amit elkövettek, az NFL majd létező összes szabálytalan mozdulatát sikerült tegnap bemutatniuk, megszabadították magukat egy touchdown-tól, és rengeteg ajándék first down-t kaptunk tőlük ezáltal. Egy valamit még mindig nem értek az edzőinkkel kapcsolatban, az pedig Eric Wright. Tudom, hogy rengeteget bántom őt mostanában, és kezdem már magam kellemetlenül is érezni emiatt, de könyörgöm. A palinak súlyos bokasérülése van! Az első alkalommal a mérkőzésen ahogy át kéne helyeznie testének súlypontját, mert mondjuk az elkapó akit követnie kéne irányt változtat, összerogy a pályán a fájdalomtól! Ez történt a múlt héten is, és ez történt most is. Eric Wright egy cornerback, ő a védelmünk utolsó lépcsőfoka, ahol ő nincs ott, ott már senki sincs! Megköszönhetjük Cam Newtonnak, hogy ő sincs a helyzet magaslatán és nem vette észre ezt a szituációt. Ez nem hogy nem használ, de kifejezetten árt a csapatnak, és elmehetett volna ezen a mozzanaton a mérkőzés! Ha már nem azért nem játszatjuk, mert nem élete legjobb formáját nyújtja, legalább azért ne tegyük már, mert sérült!

Edzői döntések tekintetében azért a Párducoknál is van probléma bőven! Richard Rodgers-et, ugye a héten nevezték ki a speciális egység koordinátorává, de ha száz életem lenne sem tudnám megmondani, hogy 4&6-os szituációban miért próbálkozik fake punttal, úgy hogy a felező vonal környékén járnak, a csapata vezet, ráadásul még hátravan egy félidő a mérkőzésből. Szerintem azt még ő sem tudná megmondani, mi értelme volt. A kamerák pásztázták is rendesen az arckifejezését, és ha így folytatja neki sem adok két hétnél többet a Panthers-nél. Többek közt az ilyen butaságokra gondolok, amikor azt mondom, hogy a Carolina saját magát verte el tegnap este.

Azt hiszem ez a grafikon remekül példázza, mennyi esélyünk is volt tegnap legyőzni a Pantherst:


Hiába szereztünk a mérkőzésen egy gyors 10-0-ás vezetést, a Buccaneers ezt következően teljesen összeomlott. A támadófalunk képtelen volt megvédeni Josh Freeman-t, engedtek egy sack-et, és ötször terítették le. Nem nagyon tudnék mondani olyan play-t a meccsen, ahol nem kellett sietve megválnia a labdától. Az utolsó két drive előtt mindösszesen 18 sikeres átadása volt a 37-ből. A védelmünk sem igazán volt a helyzet magaslatán, egy labdaeladást sem sikerült kikényszerítenünk, pedig Cam Newton előszeretettel adogatja el a bogyót. Newton összesen 292 yardot produkált a meccsen futásokból és passzolásból. Kétszer sikerült ugyan szélről megindulva sack-elnünk, egyszer Michael Bennett-nek, egyszer pedig a nemrég visszatért DaQuan Bowers-nek, de ez kevésnek bizonyult. Doug Martin sem a legjobb formáját nyújtotta a rendes játékidőben, de őt aztán tényleg nem szeretném bántani. Melyik futóval nem fordult még elő a fumble? Szerintem mindegyikkel. Doug Martin is elszenvedte karrierje során az elsőt. Ráadásul mindezt egy kulcsfontosságú szituációban, így touchdown helyett, touchback lett belőle, ugyanis tette mindezt az End Zone-ban.

A Panthers könnyedén hozta vitte a labdát akár 80 yardon keresztül is a mérkőzésen, ráadásul nem is egyszer. Itt most jelen esetben gyakorta volt Mark Barron a szenvedő alany, aki mellett sikeresen levették az átadásokat, és gyorsan el is húzott a Panthers 21-10-re, mikor már csak hat perc volt hátra a mérkőzésből. A meccs ezen pontján én is számolgattam, hogy mi is kéne a győzelemhez, de ezt fizikailag lehetetlen volt kivitelezni maximum a döntetlent, hosszabbításra bízva a dolgot. Szükségünk volt egy mezőnygólra, egy touchdown-ra és egy sikeres két pontos kísérletre. Már ott eldöntöttem, ha ez sikerül, tényleg a szerencse számlájára kell írnunk. De azért sem teszem!

A mérkőzés hőse: V-Jax

Nem teszem, mert pont elegen beszélnek a "szerencsefaktorról" amikor a Buccaneers szóba kerül és bizony öt hét kellett hozzá, hogy a különféle szakértők is tehetséges fiatal játékosokról beszéljenek, vagy akár egy sokat javult Josh Freemanről, esetleg remek elkapókról, mint Vincent Jackson. Sikerült mezőnygólig juttatnunk a labdát, melyet Connor Barth három pontra is váltott. Aztán sikerült megállítanunk a carolina-i védelmet, bár vezetőedzőnk Greg Schiano nagyon hamar kikérte az összes időnket, és szerencsére igaza lett, bár csak 1 yardon múlott, hogy ne legyen. És mindössze, kevesebb mint két perc alatt kellett megtennünk 80 yardot, nulla darab időkéréssel, hogy visszahozhassuk a mérkőzést. Megtettük! Kellettek hozzá Martin futásai, Tiquan Underwood elkapása, akinek elég durván belementek a fejébe mindeközben, így 15 yardos büntetést is kapott a Panthers, és végül kellett Vincent Jackson parádés elkapása 24 yardon, ráadásul ezt a labdát három védő gyűrűjében vette le! Ezután még mindig szükségünk volt egy sikeres 2 extra pontot érő kísérletre. Már szinte láttam lelki szemeim előtt, hogy futni fogunk és beugrott a Saints elleni meccsen elkövetett szerencsétlenkedésünk, de úgy látom abból is tanult a csapat, és még inkább úgy látom, hogy a Panthers is erre számított. De mi passzoltunk! ismét Vincent Jackson felé, és sikeres lett a két pontos kísérletünk. Számomra mindenképpen V-Jax a meccs hőse! Így történhetett, hogy a Bucs kiharcolhatta a hosszabbítást.

Az érmefeldobás eredményét mi találtuk el, így a 20 yardosról indulhattunk, ebben az utolsó két drive-ban Josh Freeman 7 sikeres átadást produkált a 9-ből, ebben a két drive-ban 97 yardot passzolt, és könyörtelen hatékonysággal találta meg Dallas Clark-ot az End Zone-ban, egy 15 yardos passzot követően, mely a mérkőzés végét, egyben a Buccaneers győzelmét jelentette. Említsük meg még Doug Martint, aki szintén hozzájárult ahhoz, hogy ezt a meccset visszahoztuk, ő az utolsó két drive-ban, melyből egyik az egyenlítést, a másik a győzelmet jelentette, 54 yardot futott!

 


8 komment

Címkék: Freeman Martin Jackson Williams Buccaneers Panthers Wright Bennett Barron Byham Clark Bowers

A bejegyzés trackback címe:

https://proba11112.blog.hu/api/trackback/id/tr895647133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

347983 2012.11.19. 16:53:02

Jelentem Talib a Patriots mezében már meg is szerezte első INT. TD-jét. -A teljesség igénye megköveteli , hogy megemlítsük ,egy párszor azért elváltotta magát ami pl egy kapott TD-hez vezetett, de egy új csapatnál első meccsen előfordul.- Nem tudom mennyire volt bomlasztó az Ő személye , de nekem úgy tűnik az üzlet győztese megint a Patriots lett. Nagyon örülök neki , hogy a Pantherst vertük oda-vissza. Mégha ilyen hányattatott körülmények között is. Isten bocsásson meg , de Cam Newton nekem annyira unszimpatikus , hogy mindig örömmel nézem amikor legyőzik a csapatát. Tényleg kevés játékossal vagyok így. Ilyenkor mindig azt a vizuális képet képzelem magam elé , hogy a "kozmikus méretű arcából" sikerült kitépni úgy kb egy galaxis nagyságú darabot. :)

346728 2012.11.19. 17:09:01

[Buccaneer](#980302): :) Én sem szeretem Newtont, de szerintem egy Bucs szurkoló sem, kifejezetten amikor örömittasan szamarakat megszégyenítő vigyorral ugrabugrál egy egy futását követően... mondjuk amikor letepergették, mert hogy ilyen is volt, nem vigyorgott...

csupi4 2012.11.19. 20:22:48

10-0 ig ugy müködött minden ahogy azt mostanába megszokhatuk viszont mikor Freeman megdobta elsö interceptionjét minden megváltozot(kb olyan volt az offense mint tavaly egy First Downst alig tudtunk megcsinálni) defense sztem hozta a szokásost(futás ellen megint jok voltak)a meccs vége meg hatalmas volt(1perc2msp volt vissza 8pont hátrány 80 yard 0 idökérés nem gondoltam volna hogy visszahozuk ezt a meccset)ha valami akkor ez hatalmas nagy lelki pluszot adhat a csapatnak még akkoris ha meccs nagy részében rosszul teljesitetek(offense)Jöhet a Falcons ! GOBUCSGO :)

Zolko 2012.11.19. 20:24:35

tök szívesen hozzászólnék a meccshez, de előbb segítséget kérnék, ti hogy a fenébe nézitek? :) mert a sport tv csak kirakatcsapatokat közvetít, az espn.com-on meg olvasgatni 2,5órán át mindig, hogy épp ki mennyit futott kicsit uncsi már.. előre is köszi! :D

346728 2012.11.19. 20:29:04

[Zolko](#980513): Itt vannak elfogadható steamek, meccsnapon, van amelyik akadozik, de ki lehet fogni a jót: http://www.thefirstrow.eu/sport/american-football.html [csupi4](#980510): Én is ezt mondom, hogy addig, meg az utolsó két perctől nem volt gond, de a többi... az rémes volt. :)

csupi4 2012.11.19. 20:35:34

meccsek másnapján innen lelehet tölteni bármelyik meccset még regelni se kell http://forum.rojadirecta.es/forumdisplay.php?15-Partidos-en-descarga-(Full-matches)&s=45e4ace241843eeead6f324f7ef8cc10

Haggerty 2012.11.19. 21:50:46

A cikkel teljesen egyetértek. Ironikusan a kapitány (Captain Munnerlyn) pick6-e után vállalhatatlan lett a játékunk, egészen a végéig. Viszont itt jött a no huddle offense, amit még nem láttam Freemantől, mivel csak a londoni meccs óta követem a Bucs meccseit. Két megjegyzésem lenne: - Hogyan lehet itt regisztráltan kommentelni? - Zolkonak: megéri az nfl.com-on a game pass, ha többen vagytok, mivel bármikor HD-ban nézhetitek a meccseket

346728 2012.11.19. 22:45:05

[Haggerty](#980630): A regisztrált kommenteléshez a nemzeti sport oldalára kell regisztrálni, illetve azzal az accountal belépni ha már van esetleg, vagy népsportos regisztrációval. Már ha most nem írok hülyeséget és jól értettem a kérdést. :)