HTML

proba11112

Friss topikok

Címkék

49ers (2) Abraham (1) Ahmad Black (3) alapszakasz (1) Alstott (1) Angelichio (1) Baker (1) Banks (8) Barber (28) Barron (23) Barth (5) Benett (8) Benn (4) Bennett (17) Bigger (1) Biggers (17) Black (8) blackout (6) Blount (12) Bobby Felder (3) Bobby Rainey (3) Bostad (1) Bowers (22) Boyd (1) Brantley (1) Broncos (3) Brooks (2) Bryant (1) Buccaneers (114) Bucs Blog (1) Byham (5) Cardinals (4) Carimi (2) Casillas (2) Chargers (3) Charleston (1) cheerleaders (25) Chiefs (4) Chris Jones (1) Claiborn (1) Clark (9) Clarks (1) Clayborn (12) Clebert (1) Cooper (2) Cox (3) Crabtree (2) Crump (1) Cutera (1) Dashon Goldson (14) David (32) Demps (4) Dimke (1) disqus (1) Dolphins (4) Dominik (2) Dotson (7) Dougles (1) draft (13) Dunn (1) Dunsmore (1) Eagles (5) edzőtábor (1) előszezon (1) Falcons (16) Ferraro (1) Fleck (1) Foster (15) Fraser (1) Freeman (53) Gaitor (4) Gamble (1) Garrett (2) Gary Gibson (1) Gasparilla (1) Gholston (2) Gilreath (1) Glazer (2) Glennon (7) Goode (2) Gorrer (5) Grimm (4) Gruber (1) Hafley (1) Hagan (1) halloween (3) Hall of Fame (1) Hayward (5) Henry (1) Hillis (2) Jackson (31) Jeremy Lewis (1) Jets (2) Joel Glazer (1) Johnson (16) Joh Gruden (1) Jordan Cameron (1) Joseph (6) Jurevicious (1) Kaeding (1) Karácsony (1) Kelcie McCray (2) King (1) Koenen (2) Landi (1) Landri (1) Larsen (4) Leonard (2) Lewis (6) Ligashesky (1) Lindell (1) Logan (1) Lonnie Pryor (1) Lorig (2) Lovie Smith (1) Martin (39) Masifilo (1) Matt Brown (1) McCoy (18) McDonald (4) McNulty (1) Means (2) Melvin (2) Merdith (1) mezszámok (1) Michael Adams (3) Michael Hill (1) Michael Smith (1) Mike James (3) Miller (7) Milliner (2) Mingo (1) Mitchell (1) Morgan (1) MRSA (2) Myron Lewis (2) Nesheim (7) Nicks (18) Noble (2) Nolan (1) Oden (2) Ogletree (3) Orlovsky (2) Page (1) Panthers (11) Patrick Omameh (1) Patriots (4) Penn (10) Playoffs (1) Pro Bowl (5) Raiders (4) Rams (4) Rashaan Melvin (3) Ravens (2) Redskins (4) Revis (15) Rhodes (4) Ring of Honor (2) Ryan (1) Saints (14) Sapp (3) Schiano (30) Scott (1) Seahawks (2) Selmon (1) Selvie (1) Shepard (1) Sheridan (2) Skye Dawson (1) Smith (2) Spence (6) Spencer Larsen (1) Spurlock (1) Steve Smith (2) Stocker (3) Stroughter (2) Sullivan (5) Super Bowl (2) szabadügynök piac (1) Talib (14) tampa (1) Tandy (1) Tim Wright (1) tippjáték (17) Trevor Scott (3) Trueblood (7) Turner (3) Tynes (2) Underwood (8) Vickerson (1) Vikings (3) Wannstedt (3) Ware (1) Washington (1) Watson (6) White (4) Williams (33) Wright (25) Wynn (2) Zutah (2) Zuttah (2) Címkefelhő

A vörös lobogó legendája / Beharangozó: Buccaneers @ Broncos

2012.12.01. 12:27 Cay 983

Emlékszel még a régi szép időkre? Amikor a Buccaneers védelme volt a domináns a támadó egység pedig alig tudott megtenni egy first down-t? Emlékszel még Warren Sapp-ra, Derrick Brooks-ra, Simeon Rice-ra és John Lynch-re? Esetleg Trent Dilfer-re és Mike Alstott-ra? Ez már az úgy nevezett történelem. Utolsó képviselőjük a Buccaneersben, a kortalan csoda, Ronde Barber. Ő pedig csak áll a pályán, beletesz mindent, végül csak rázza a fejét a védelmünket látván. Aztán mégis győz a Bucs.

Emlékszel még a régi szép időkre? Amikor a Buccaneers védelme volt a domináns a támadó egység pedig alig tudott megtenni egy first down-t? Emlékszel még Warren Sapp-ra, Derrick Brooks-ra, Simeon Rice-ra és John Lynch-re? Esetleg Trent Dilfer-re és Mike Alstott-ra? Ez már az úgy nevezett történelem. Utolsó képviselőjük a Buccaneersben, a kortalan csoda, Ronde Barber. Ő pedig csak áll a pályán, beletesz mindent, végül csak rázza a fejét a védelmünket látván. Aztán mégis győz a Bucs.

Idén kiemelkedő a futás elleni védelmünk, ez már nem mondható el viszont a passz elleni játékunkról. A secondary-t felszeletelik, és mindenki kényelmesen sétálgat fel-le a pályán. Érdekes azonban, hogy 22 alkalommal kényszerített ki a védelem labdaeladást, és ez az ami sokszor mérkőzésről mérkőzésre partiban tart minket. Mégis, van hogy több labdaszerzés mellett is veszít a csapat. Nem volt elég három labdaszerzés a Giants, sem a Cowboys ellen, és nem volt elég két labdaszerzés múlt hét vasárnap a Falcons ellen sem.

A képlet rendszerint az, hogy a támadó egység felül kell, hogy múlja pontokban az ellenfél támadó egységét. Azért ez elég jól megy idén, valljuk meg. Csak három csapat tudott nálunk több pontot gyűjtögetni idén, azért szép az a 310-es szám. 4,5 yard futásonként, ez a nyolcadik helyre elég az NFL-ben, 7,3 yard passz játékonként, ez pedig a legmagasabb szám az NFL-ben! De mondd mit ér ez, ha 7,8 yardot passzolnak ellenünk átlagosan próbálkozásonként... igen jól tippeled, ez a legrosszabb szám a a ligában.

Ki is lesz az ellenfél irányítója? Peyton Manning. Tudod mit olvastam mindenhol? A Bucs védelme halálra van ítélve. Igazuk van? Talán... Két alkalommal találkozott a Buccaneers legénysége Manning úrral, mindkétszer 33 pont felett dobott, nem mellékesen mindkét meccset el is veszítettük. 2003-ban hosszabbítással, 2007-ben pedig 14-33-ra maradtunk alul. Akkoriban még Manning a Colts színeiben pompázott. Tudod mije nem volt akkor Manningnek? Nem volt két olyan csapattársa mint Elvis Dumervil és Von Miller, akik jelenleg a legjobb pass rusherek között vannak a ligában. A Buccaneers idei támadó egysége remek, és nagyon sok pontra hivatott, de sajnos nem a saját védelmünk ellen kell játszanunk vasárnap.


Kapitány! Akkor már nincs is remény a számunkra? PERSZE, HOGY VAN! Bármikor nyer bármelyik csapat és ne feledd, a Broncos is elvesztett már három meccset a szezonban! Talán nekünk is sikerül. És ha igen, ékes bizonyítéka lesz annak, hogy a Buccaneers megérett a playoff szereplésre! Ez lesz a legerősebb csapat akikkel a hátralévő meccseinken találkozunk, és ha őket megverjük, bármi lehetséges!

Voltak olyan dolgok idén, még a szezon elején, amik teljesen logikusnak tűntek. Mindenki számára teljesen logikus volt, hogy a Buccaneers idén sem lesz ott a rájátszásban, és teljesen logikusnak tűnt, hogy Peyton Manning "elfogyott" Így lett? Nem. A Buccaneers felkerülhet az NFC playoff térképére, Peyton Manning pedig ismét MVP formában játszik, ráadásul még akár Super Bowl-ra is vezetheti a Denver csapatát.

Akkor most teljesen logikus, hogy vasárnap a Broncos rommá veri a Buccaneers csapatát, igaz? Ahogy Lee Corso szokta  mondani: "Na ne olyan gyorsan barátom"

A sorzatot a Denver vezeti 5-2 arányban, a két csapat utolsó találkozóját pedig szintén ők nyerték még 2008. október 5.-én 16-13 arányban.

Homály zóna?

Kevés irányító tudhat magáénak olyan fejlődést az elmúlt hét hétben, mint amin Josh Freeman keresztül ment. 104,7-es QB rating, 16 TD és csak 3 interception. Azonban az elmúlt három hétben kissé ő is alább hagyott, a vasárnapi teljesítményét több helyen is kifejezetten "homály-nak" tituálták. De valóban Freeman hibája lenne, vagy inkább annak kéne betudni, hogy elveszítette "hős" támadó falából Carl Nicks-et és Davin Josephet is, azért az effect érezhető, tény, hogy gyakran sebtében kell megválnia a labdától. De kinek segítik olyan srácok a munkáját, mint Vincent Jackson, Mike Williams, Tiquan Underwood és Dallas Clark? Ezek a srácok a "golyók" a Buccaneers hajójának ágyúiban, és bizony egy két "becsapódás" képes nagyot szólni. Most azonban nehéz part menti bástyákat kell megostromolniuk. A Broncos védelem rengeteg tehetséges játékost vonultat fel. Ott a két pass rusher, Elvis Dumervil és Von Miller személyében, a sarkokat a korábbi Saints játékos Tracy Porter őrzi, a tetején a tiszteletre méltó Champ Bailey-vel. Mondtam már, hogy a Broncos liga első a sack-ek tekintetében? Számszerint 37! Ebből 22-őt a Dumervil-Miller páros gyűjtött.


Wanted! Dead or Alive!

Egy új martalóc csatlakozott a legénységhez! Vérengzéseinek híre elterjedt az oaklandi partoktól egészen Minnesota-ig. Atlantában már tele volt minden a kőrözési plakátokkal, de ő utolsó leheletig harcolt! Bár megfékezték, kétszer is átverekedte magát az ellenen. Azt beszélik, hogy ha megakarod a már mindenféle becenévvel (Dougernaut, Muscle Hamster, Dynamite Doug) illetett vérszomjas martalócot állítani, legalább 9 embert kell a "box"-hoz állítanod! A Broncos futás elleni védelme jelenleg a 9. az NFL-ben és 98,7 yardot engedélyeznek meccsenként. De azt beszélik, a sebesség megfogja őket, egy Jamaal Charles nevű fiatal törzsfőnöknek már sikerült, legendája pedig elterjedt a déli partokig is. Tehát ez sem megoldhatatlan feladat.


"Az elátkozott legénység" (by Buccaneer)

Van egy régi legenda, mely két fiatal kalózról szól. Kormányosok voltak ők, a régi szép időkben úgy manőverezték a hajót, hogy az találatot alig kapott. Ám egy nap egy rejtélyes üvegre bukkantak, melynek tartalmát a legenda szerint ha megiszod, csodálatos képességekre teszel szert, ők megtették. A csoda elmaradt, viszont átok sújtotta őket. Egyiküket száműzték a legénységből, arra kárhoztatva, hogy élete végéig kék kabátban parádézzon, a másik pedig egyszerűen eltűnt. Kormányosok híján, a kalózok kapitánya "College Futball Great Schiano" gyorstalpalót tartott pár újoncnak. De mire mennek vajon ők, Peyton kapitány halálpontos rézágyújával szemben? Azt mondják ezt a hajót találják el azóta legtöbbször ides tova messzi vizeken. Mégis, ha kitűnő rohamozóink, Gerlad McCoy, Teo, Bowers és Michael Bennett meg tudja kerülni a falakat, mely a rézágyút őrzi, talán tönkre tehetik azt mielőtt gyönyörű vörös vitorlával díszített hajónk a tenger fenekén végzi.

Ne gyere a hajó fedélzetére, botor dolog!

Botor dolog, ugyanis a biztonsági tiszt Lavonte David mindenkit kegyetlenül kardélre hány aki gyalogosan próbál meg a fedélzetre lépni. Azt mondják ellenséges katona még nem sűrűn járt ott. Csatánként átlagosan 14 katonát kaszabol le! Willis McGahee a Broncos legénységéből ráadásul megsérült a térdén a legutóbbi harcban. A veterán Knoshown Moreno pedig dezertált. Így a frissen besorozott Ronnie Hilman vette fejébe, hogy megküzd David tiszttel, ha Peyton kapitány hagyja neki.


Egy szó mint száz, nehéz összecsapás lesz ez, nem sok olyan rendezett sereg van a ligában mint Peyton Manning Musztángai. Viszont mint Bucs szurkoló őszintén hiszem, hogy győzhetnek fiaink, mondjuk én mindig ezt hiszem. Ehhez viszont tényleg nagyon összeszedett játékra lenne szükségünk, és nem mellékesen némi szerencsére. Nagyon rendben van ez a Broncos, és nem csak a támadó egységre gondolok, hanem a védő egységekre is. Vasárnap este 22:05-kor tehát mindenki a képernyők elé. Izgalmas összecsapás lesz ez is.

A számok bűvöletében:

- A Buccaneers utoljára 1993-ban nyert a Broncos ellen.

- A Broncos az utolsó három meccsét megnyerte a négyből.

- A Buccaneers 3. az NFL-ben, ami a Red Zone Offense-t illeti, a Broncos 21. az NFL-ben, ami a Red Zone Defense-t illeti.

- A pozitív mérlegű csapatok ellen a Buccaneers idei mutatója 1-2

- A pozitív mérlegű csapatok ellen a Broncos idei mutatója 2-3

- A Broncos 354,6 yardot és 24 pontot szerez átlagosan meccsenként olyan csapatok ellen akik benne vannak az NFL 13 legjobb támadói között.

- Az utolsó hét mérkőzésen a Broncos 30,5 pontot szerzett meccsenként, a Buccaneers pedig 31,6 pontot.

12 komment

Címkék: Freeman Martin Jackson David Williams Barber Broncos Buccaneers Bennett McCoy Clark Schiano Bowers Nesheim Underwood

A bejegyzés trackback címe:

https://proba11112.blog.hu/api/trackback/id/tr895647146

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Boltin 2012.12.01. 16:19:26

Én nem vagyok Bucs szurkoló vagyok, ezért kicsit pesszimistább vagyok mint te, és úgy gondolom most nyer a Denver. És még azt írnám, hogy ilyen színvonalas blogot még nem láttam ! Minden jól meg van csinálva, és az írásaid hosszúak, de nem unalmasak ! Biztos mindig ötöst kaptál a fogalmazásaidra !!! :D

339093 2012.12.01. 17:01:54

Igazán jól sikeredett a bejegyzés, gratulálok! Nem tudja valaki esetleg, hogy neten tudom-e valahol nézni majd a meccset?

346728 2012.12.01. 17:49:06

[Boltin](#995342): Köszi. Mondták gyerekkoromban a szüleim, hogy menjek ügyvédnek... miért nem hallgattam rájuk... :) [uborember](#995478): http://www.thefirstrow.eu/sport/american-football.html itt lesznek majd linkek meccsnapon.

347983 2012.12.01. 17:51:39

McGahee sérülése elméletileg a kezünkre játszhat , hiszen szerintem így egyértelmű hogy Manning "ágyútüzére" kell leginkább felkészülnünk. Jó ez az írás. Mennyi idődbe került ? :)

347983 2012.12.01. 17:53:55

[uborember](#995478): Ha esetleg van módod ESPN-t nézni ott 22:00 órától meg tudod tekinteni a mérkőzést. Csak jobb mint a net.

346728 2012.12.01. 18:01:22

[Buccaneer](#995639): Két és fél órába... :) Normális beharangozónak indult, csak egész éjszaka dolgoztam és nem sokat aludtam... ilyenkor meg az agyam nincs partiban a dolgokkal és elkezdett dőlni a hülyeség... szóval ez lett belőle, végül meg így be-be villantak a képek, melyekhez találtam kis netes segítséget... aztán ez lett belőle. :D

347983 2012.12.01. 20:24:32

@Cay983:Azt hszem megérte. :)

339093 2012.12.02. 09:08:30

[Cay983](#995630): [Buccaneer](#995652): köszi a segítséget!

Zolko 2012.12.02. 10:43:02

nagyon jó írást lett! gratulálok! az eddigiek is jók voltak, de ez most ++

DonJohnson 2012.12.02. 15:52:28

Remek poszt! :) Már hangolom az ESPN-t. Végre minket ad a TV! :) Hosszú, lassú driveokat kell csinálnunk. Sok rövid passz amit gyorsan el tud lőni Freeman mielőtt Von Millerék földbe döngölik. Dougernautnak újfent elő kell lépnie s szerintem igazán nem ártana, ha erre a meccsre elő vennénk Blountot is. Rotálni kel a futásokat. Manninget lent kell tartani a pályán, különben semmi esély sincs. Az nem kérdés, hogy az égből kapjuk majd a veszedelmet, a légelhárítóink pedig eléggé megtépázott állapotban vannak. Az O bizonyíthat. Ilyen jó védelem ellen nem játszottak még idén. TOP10 minden téren. Remélem nem szaladunk bele egy irdatlan pofonba, hanem Coach Schiano remek taktikával küldi harca a srácokat! Elegem van a szoros verésekből, irány a győzelem!!! :)

346728 2012.12.02. 19:39:32

Köszi mindenkinek a dicsérő szavakat... :) Baxxxus, szerintem nekünk nincs ESPN-ünk, pedig jó lenne ha egyszer nem kéne kb 10x felállnom meccs közben, hogy újra töltsem az oldalt akadozás miatt. :)

347983 2012.12.03. 09:25:48

[Cay983](#997437): Én direkt csak ezért fizetem a UPC tányérost . :)