HTML

proba11112

Friss topikok

Címkék

49ers (2) Abraham (1) Ahmad Black (3) alapszakasz (1) Alstott (1) Angelichio (1) Baker (1) Banks (8) Barber (28) Barron (23) Barth (5) Benett (8) Benn (4) Bennett (17) Bigger (1) Biggers (17) Black (8) blackout (6) Blount (12) Bobby Felder (3) Bobby Rainey (3) Bostad (1) Bowers (22) Boyd (1) Brantley (1) Broncos (3) Brooks (2) Bryant (1) Buccaneers (114) Bucs Blog (1) Byham (5) Cardinals (4) Carimi (2) Casillas (2) Chargers (3) Charleston (1) cheerleaders (25) Chiefs (4) Chris Jones (1) Claiborn (1) Clark (9) Clarks (1) Clayborn (12) Clebert (1) Cooper (2) Cox (3) Crabtree (2) Crump (1) Cutera (1) Dashon Goldson (14) David (32) Demps (4) Dimke (1) disqus (1) Dolphins (4) Dominik (2) Dotson (7) Dougles (1) draft (13) Dunn (1) Dunsmore (1) Eagles (5) edzőtábor (1) előszezon (1) Falcons (16) Ferraro (1) Fleck (1) Foster (15) Fraser (1) Freeman (53) Gaitor (4) Gamble (1) Garrett (2) Gary Gibson (1) Gasparilla (1) Gholston (2) Gilreath (1) Glazer (2) Glennon (7) Goode (2) Gorrer (5) Grimm (4) Gruber (1) Hafley (1) Hagan (1) halloween (3) Hall of Fame (1) Hayward (5) Henry (1) Hillis (2) Jackson (31) Jeremy Lewis (1) Jets (2) Joel Glazer (1) Johnson (16) Joh Gruden (1) Jordan Cameron (1) Joseph (6) Jurevicious (1) Kaeding (1) Karácsony (1) Kelcie McCray (2) King (1) Koenen (2) Landi (1) Landri (1) Larsen (4) Leonard (2) Lewis (6) Ligashesky (1) Lindell (1) Logan (1) Lonnie Pryor (1) Lorig (2) Lovie Smith (1) Martin (39) Masifilo (1) Matt Brown (1) McCoy (18) McDonald (4) McNulty (1) Means (2) Melvin (2) Merdith (1) mezszámok (1) Michael Adams (3) Michael Hill (1) Michael Smith (1) Mike James (3) Miller (7) Milliner (2) Mingo (1) Mitchell (1) Morgan (1) MRSA (2) Myron Lewis (2) Nesheim (7) Nicks (18) Noble (2) Nolan (1) Oden (2) Ogletree (3) Orlovsky (2) Page (1) Panthers (11) Patrick Omameh (1) Patriots (4) Penn (10) Playoffs (1) Pro Bowl (5) Raiders (4) Rams (4) Rashaan Melvin (3) Ravens (2) Redskins (4) Revis (15) Rhodes (4) Ring of Honor (2) Ryan (1) Saints (14) Sapp (3) Schiano (30) Scott (1) Seahawks (2) Selmon (1) Selvie (1) Shepard (1) Sheridan (2) Skye Dawson (1) Smith (2) Spence (6) Spencer Larsen (1) Spurlock (1) Steve Smith (2) Stocker (3) Stroughter (2) Sullivan (5) Super Bowl (2) szabadügynök piac (1) Talib (14) tampa (1) Tandy (1) Tim Wright (1) tippjáték (17) Trevor Scott (3) Trueblood (7) Turner (3) Tynes (2) Underwood (8) Vickerson (1) Vikings (3) Wannstedt (3) Ware (1) Washington (1) Watson (6) White (4) Williams (33) Wright (25) Wynn (2) Zutah (2) Zuttah (2) Címkefelhő

A világvége után / Beharangozó Rams vs. Buccaneers

2012.12.22. 10:57 Cay 983

Bekövetkezett... megtörtént amitől mindannyian hosszú ideje féltünk. 2012 December 21. Véget ért a világ... Most aztán a szomszéd Gizi néni 156 évig fogyaszthatja az immáron ötödik alkalommal jól betankolt bab, brokkoli és egyéb b betűs konzerveket. Ezen a gondolatmeneten elindulva, mi is szükségeltetik ahhoz, hogy az új dimenzióba lépvén mindenképp túléljünk egy apokaliptikus jövőt? Természetesen az életet adó sör ivóvíz után, mindenképpen az amerikai foci!

Bekövetkezett... megtörtént amitől mindannyian hosszú ideje féltünk. 2012 December 21. Véget ért a világ... Most aztán a szomszéd Gizi néni 156 évig fogyaszthatja az immáron ötödik alkalommal jól betankolt bab, brokkoli és egyéb b betűs konzerveket. Ezen a gondolatmeneten elindulva, mi is szükségeltetik ahhoz, hogy az új dimenzióba lépvén mindenképp túléljünk egy apokaliptikus jövőt? Természetesen az életet adó sör ivóvíz után, mindenképpen az amerikai foci!

"majd fényes páncélját magára csatolva tovaindult és eltűnt a romok között."

De már semmi sem volt a régi. Minden megváltozott. Tudta ezt Josh Freeman is, a kalózok fiatal irányítója, tudta ő ezt már múlt héten gondolta magában, mégis kritizálták... most majd megmutatom gondolta! Ezek a barmok tényleg azt hiszik olyan béna vagyok, hogy nulla pontot szerzek a csapatommal? Én már tudtam! Én éreztem, hogy közeledik a vég... ezért remegtek a végtagjaim. Semmi sem volt a régi... arca elkomolyodott és elesett bajtársaira gondolt. Nicks, Clayborn, Black, Lewis, Joseph... csak úgy visszhangoztak a nevek a fejében. De nem engedhette meg magának, hogy hosszan elmélkedjen ezen, hisz voltak akik még éltek, akik még számítottak. Jackson, Williams és a többiek, gondolta. Majd a vasárnapra gondolt és a St. Louis-i Kosokra. Nem mintha számítana, hisz már minden mindegy. Ismét nem lesznek ott a nagy játékokon, a rájátszásban. De a Kosok sem, ez némiképp megnyugtatta, fiatal ideges lelkét, majd fényes páncélját magára csatolva tovaindult és eltűnt a romok között.

"Tudta ezt az ifjú harcos Mark Barron is, nincs többé lcd tv, nincs többé Wrestle Mania, még mindig nem hitte el, csak roskadt ott magában."

Semmi sem a régi, tényleg nem. Tudta ezt az ifjú harcos Mark Barron is, nincs többé lcd tv, nincs többé Wrestle Mania, még mindig nem hitte el, csak roskadt ott magában. Pedig fontos feladatok vártak most rá. Ő az új nemzedék, ő a jövő. Egy dolog közös volt benne és az ifjú Freeman-ben, mindketten a Kosokra gondoltak. Bárcsak, bárcsak lennének megbízható játékostársaim, nagyon nagy szükség lenne rájuk. Bár kissé kajlán vigyor lett úrrá rajta, amikor eszébe jutott Danny Amendola és Brandon Gibson, a Kosok elkapói. Szerencsétlenek... gondolta, épp hogy hatszáz yardot hoztak eddig idén. Amint ezen elmélkedett a mosoly szüntelen kiült arcára, ám hirtelen ismét komoly lett. Ez itt az apokalipszis gondolta, és hát nincs apokalipszis mutánsok és vadállatok nélkül. Mindjárt eszébe is ötlött a rém, a vadállat és rögtön lefagyott a mosoly az arcáról.

"Steven Jackson... nem evilági volt, ezt mindenki tudta."

Steven Jackson... nem evilági volt, ezt mindenki tudta. Egy távoli bolygóról érkezett hozzánk. Hajtotta a vadászat izgalma, hajtotta a vér szaga, hajtotta a vére. Ide jött, mert ide kellett jönnie. Tudta, hogy itt minden vasárnap van valami. És ezt a valamit nem hagyhatta figyelem nélkül. A stadion, a gyep, a játékok... ez mind mind a lételeme volt, és nem tudott létezni enélkül. Tisztelet és félelem övezte amerre csak járt, és ez tetszett neki, tetszett a "vadállatnak". Őt senki nem állítja meg, de nem ám, gondolta!

A vadállat szerepében: Steven Jackson

Pedig nem volt igaza, sejtése sem volt mennyire nincsen. Lavonte David tudta ezt, mint ahogy Gerald McCoy is. Ők is a Kalózok büszke lobogója alatt harcoltak, és ők is állva maradtak, még a végére is. Éltették őket a játékok, a hosszú évek kiképzései és a készülődés megtette a hatását. Megmutatjuk ezeknek a lusta berezelt, a bunkereikben bujkáló Floridai beszari népségnek gondolták, akkor is megmutatjuk, ha egyetlen egy sem jön el vasárnap, hogy minket biztasson, megállítjuk Steven Jacksont, megállítjuk a vadállatot.

És létrehozták a mutánst, a megállíthatatlannak tűnő lényt, az "Izomhörcsögöt"

Ez az apokalipszis utáni világ volt... itt minden lehetséges, tudták ezt a floridai tudósok is, amikor megalkották Őt! Nem kevés munka volt, több hónapon keresztül dolgoztak éjjel és nappal. Kell, kell nekünk egy olyan fegyver, mint a Kosoknak Steven Jackson. És létrehozták a mutánst, a megállíthatatlannak tűnő lényt, az "Izomhörcsögöt" Végre, végre esélye sincs a Kosoknak gondolták. Mi leszünk jobbak a vasárnapi játékokon, lemossuk a múlt heti szégyent a lobogónkról, ismét emelt fővel járhatunk!

Az izomhörcsög szerepében: Doug Martin

És ha esetleg ti is túléltétek a világvégét, és nem bujkáltok biztonságot nyújtó acélfalú bunkereitek belsejében, ahol a vízbű veszitek ki a zoxigént. Akkor:


3 komment

Címkék: Freeman Martin David Buccaneers Rams Barron McCoy

A bejegyzés trackback címe:

https://proba11112.blog.hu/api/trackback/id/tr165647164

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

339093 2012.12.22. 16:24:48

Nagyon szellemes lett, a post, grat:! Szerintem mondjuk a Saints elleni 0-t nem kellene hangsúlyozni... ha mondjuk csinálunk 6-9 pontot, akkor is rommávernek, mégse 0 pontot szerzünk,ezért teljesen mindegy. Igazából a vereség is olyan mint a győzelem, nem a pontarány számít, ha nem az, hogy mennyi van belőle... ezt sajnos idén tanulhattuk meg a leginkább. :(

346728 2012.12.22. 20:03:49

[uborember](#1019421): Köszi. Igen tudom, mármint, hogy a vereség az vereség, a győzelem meg győzelem, csak valahogy így állt kézhez. Kicsit féltem a poszttól, mert sok tényt nem közöltem benne, de úgy gondolom néha ilyen is kell a száraz számok helyett, hisz erről szól a blogolás, viszont rendszert nem csinálok belőle megígérem, csak a képek is tök poénosak voltak szerintem aztán a szöveg már jött... A világvége meg mégiscsak világvége, muszáj volt vele viccelni egy kicsit. :) Ráadásul ennek a meccsnek már tényleg nem sok tétje van... sajnos.

347983 2012.12.23. 08:31:50

Az utolsó kép a szöveggel nagyon ütött ! :) :) :) :) Ettől fühggetlenül félek tőle hogy a csapatot - legalábbis erre az idényre - utolérte ez a világvége hangulat.