HTML

proba11112

Friss topikok

Címkék

49ers (2) Abraham (1) Ahmad Black (3) alapszakasz (1) Alstott (1) Angelichio (1) Baker (1) Banks (8) Barber (28) Barron (23) Barth (5) Benett (8) Benn (4) Bennett (17) Bigger (1) Biggers (17) Black (8) blackout (6) Blount (12) Bobby Felder (3) Bobby Rainey (3) Bostad (1) Bowers (22) Boyd (1) Brantley (1) Broncos (3) Brooks (2) Bryant (1) Buccaneers (114) Bucs Blog (1) Byham (5) Cardinals (4) Carimi (2) Casillas (2) Chargers (3) Charleston (1) cheerleaders (25) Chiefs (4) Chris Jones (1) Claiborn (1) Clark (9) Clarks (1) Clayborn (12) Clebert (1) Cooper (2) Cox (3) Crabtree (2) Crump (1) Cutera (1) Dashon Goldson (14) David (32) Demps (4) Dimke (1) disqus (1) Dolphins (4) Dominik (2) Dotson (7) Dougles (1) draft (13) Dunn (1) Dunsmore (1) Eagles (5) edzőtábor (1) előszezon (1) Falcons (16) Ferraro (1) Fleck (1) Foster (15) Fraser (1) Freeman (53) Gaitor (4) Gamble (1) Garrett (2) Gary Gibson (1) Gasparilla (1) Gholston (2) Gilreath (1) Glazer (2) Glennon (7) Goode (2) Gorrer (5) Grimm (4) Gruber (1) Hafley (1) Hagan (1) halloween (3) Hall of Fame (1) Hayward (5) Henry (1) Hillis (2) Jackson (31) Jeremy Lewis (1) Jets (2) Joel Glazer (1) Johnson (16) Joh Gruden (1) Jordan Cameron (1) Joseph (6) Jurevicious (1) Kaeding (1) Karácsony (1) Kelcie McCray (2) King (1) Koenen (2) Landi (1) Landri (1) Larsen (4) Leonard (2) Lewis (6) Ligashesky (1) Lindell (1) Logan (1) Lonnie Pryor (1) Lorig (2) Lovie Smith (1) Martin (39) Masifilo (1) Matt Brown (1) McCoy (18) McDonald (4) McNulty (1) Means (2) Melvin (2) Merdith (1) mezszámok (1) Michael Adams (3) Michael Hill (1) Michael Smith (1) Mike James (3) Miller (7) Milliner (2) Mingo (1) Mitchell (1) Morgan (1) MRSA (2) Myron Lewis (2) Nesheim (7) Nicks (18) Noble (2) Nolan (1) Oden (2) Ogletree (3) Orlovsky (2) Page (1) Panthers (11) Patrick Omameh (1) Patriots (4) Penn (10) Playoffs (1) Pro Bowl (5) Raiders (4) Rams (4) Rashaan Melvin (3) Ravens (2) Redskins (4) Revis (15) Rhodes (4) Ring of Honor (2) Ryan (1) Saints (14) Sapp (3) Schiano (30) Scott (1) Seahawks (2) Selmon (1) Selvie (1) Shepard (1) Sheridan (2) Skye Dawson (1) Smith (2) Spence (6) Spencer Larsen (1) Spurlock (1) Steve Smith (2) Stocker (3) Stroughter (2) Sullivan (5) Super Bowl (2) szabadügynök piac (1) Talib (14) tampa (1) Tandy (1) Tim Wright (1) tippjáték (17) Trevor Scott (3) Trueblood (7) Turner (3) Tynes (2) Underwood (8) Vickerson (1) Vikings (3) Wannstedt (3) Ware (1) Washington (1) Watson (6) White (4) Williams (33) Wright (25) Wynn (2) Zutah (2) Zuttah (2) Címkefelhő

Free Agency, avagy nyit a piac Mark, hozd a bevásárlólistát!

2013.03.09. 09:21 Cay 983

Lassacskán itt a jövő hét kedd, kezdődnek a mozgolódások, beindultak a pletykák, találgatások ugyanis hamarosan nyílik a szabad ügynök piac. Ebben a bejegyzésben pár szabad ügynököt szeretnék körbejárni, akiket valamilyen apropó kapcsán szóba hoztak a Buccaneers-el.


Lassacskán itt a jövő hét kedd, kezdődnek a mozgolódások, beindultak a pletykák, találgatások ugyanis hamarosan nyílik a szabad ügynök piac. Ebben a bejegyzésben pár szabad ügynököt szeretnék körbejárni, akiket valamilyen apropó kapcsán szóba hoztak a Buccaneers-el.


Michael Bennett (DE)

Kezdjük mindjárt Michael Bennettel, akit ugyan nem nagy művészet szóba hozni velünk, hisz jelen állás szerint a mi játékosunk, azonban a csapat vezetőségének nem sikerült megegyeznie vele, franchise tag-et nem kapott, így március 12.-én bárki tehet neki ajánlatot. Michael Bennett jelenleg a legjobb defensive end a szabad ügynök piacon, jobb mint Cliff Avril, jobb mint Michael Johnson, mint John Abraham, és Dwight Freeney. Nah most nem kell azonnal fegyvert fogni rám, vagy jó nagy köveket felszedni, hogy hozzám lehessen vágni, ezt nem én találtam ki, hanem a Rotoworld írói, akik nem egy mutatós statisztikával ezt alá is támasztották.

Az tény, hogy Michael Bennett mindig is talán a liga egyik leginkább alul értékelt defensive endje volt, tavaly bemutatott 9 sack-et, és az előbb említett statisztikák szerint pass rush tekintetében 7,5%-ban volt hatékony, ami bizony több, mint a fent említett úriembereké. És akkor még nem is említettük a futás elleni védelmet, amiben nagyon domináns volt tavaly a játékos. Minden alkalommal amikor valaki ír egy dicsérő cikket Michael Bennettről, a Buccaneers vezetősége egyre inkább szívhatja a fogát, csapkodhatja homlokát az asztalba, hogy vajon miért nem igyekeztek kissé jobban megegyezni ezzel a játékossal. Mert bizony Michael Bennett nagyon hamar el fog kelni a szabad ügynök piacon. Arról nem is beszélve, hogy minden egyes megírott cikk, tovább viszi felfelé a falember árát. Talán még ez a cikk is! (Muhaha)

Tehát a Bucs hagyta Bennettet kisétálni az ajtón, ahogy hagyott már korábban is rengeteg szabad ügynököt az elmúlt években. A különbség azonban most az, hogy itt egy valóban jó játékosról beszélünk. Sőt egyre inkább valószínű, hogy Bennett úgy kilép azon az ajtón, hogy többé vissza sem néz. Ezt sajnos már tényként közli a Tampa Bay Times, és a Tampa Tribune is. Az ok pedig: az ár. A csapat nem kínált neki olyan szerződést amilyet szeretett volna. Mivel Bennettre már mindenki úgy tekint, mint a legjobb defensive endre a piacon, és ezzel bizony ő maga is tisztában van, a szabad ügynök olyan összeget kért, aminek hallatán a Buccaneers vezetősége hanyatt homlok menekült a tárgyaló teremből. Persze a csapatot is védvén kicsit, ki tudja mekkora lehetett az az összeg, természetesen mindig van egy ésszerű határ, ami fölött már nemet mond a vezetőség.

Azonban ha ez a helyzet, itt maradtak nekünk kezdőnek Adrian Clayborn, Da'Quan Bowers. És Aaron Morgan mint minőségi?? csere. Egyébként ők hárman 3,85 milliót foglalnak el a fizetési sapkában a jövő évre. Tehát azért szélső falember pozícióban nyugodtan költhetett volna kicsit még Mark Dominik, biztos senki nem rótta volna ezt fel neki. A Buccaneers felé még mindig nyitva van az ajtó, legalábbis Michael Bennett ügynöke szerint, amint belépnek rajta a megfelelő ajánlattal, de nagyon úgy tűnik, hogy a csapat a már megtett ajánlatát több mint megfelelőnek tartja, és esze ágába sincs többet költeni a falemberre.


Darrelle Revis (CB)

Róla már korábban írtam nektek, amikor legelőször felreppent a hír, hogy a cornerbacket elcseréli a Jets, azonnal az első csapatok közt hozták szóba a Tampa Bay Buccaneers-el. Azonban két másik gárda is bejelentkezett, a San Fransisco, és az Atalanta. És bár úgy néz ki a Falcons kiszállt a versenyből, Revis pedig vészesen közeleg a 49ers felé. Azonban még mindig emlegetik a Buccaneerst, mint potenciális kérőt Revis számára.

A Bucs szurkolók többsége nagyon aggódik ezen trade összejövetele miatt, hisz Revis fizetése lassacskán egy irányítóéval vetekszik, ezen felül a cornerback rendkívűl sérülékeny, a tavalyi szezont is azzal töltötte. De ez a dolog egyáltalán nincs kizárva, hisz ahogy abban a bizonyos korábbi cikkben is írtam nektek, Mark Dominik bizony nagyon hajlamos az ilyen jellegű beruházásokra, gondoljunk csak Kellen Winslow-ra!


John Abraham (DE)

Ezt a pletyit a Pro Football Talk háza tájáról halásztam nektek. Mivel Michael Bennett távozóban van, úgy néz ki be kell ruháznunk mégis csak abba a pass rush-ba. És említett honlap szerint itt jön szóba John Abraham. Bizony, így Bennett nélkül nem biztos, hogy rendben lesz az a bizonyos passz siettetés, ezért ez ügyben is nézelődni kell. Ha esetleg a csapat leigazolná Abraham-et, biztos, hogy emiatt tenné. A játékos hihetetlen módon tavaly a Falcons hívott játékainak a 71%-ban szerepelt. De vajon mi lesz vele a Bucs-ban? Ugyanis general managerünk mindenhol arra veri a mellkasát, hogy milyen jó kezdő páros lesz a Bowers-Clayborn duó.

Abraham olcsóbb lenne mint Bennett? Azt azért nem hinném. Nézzük csak meg a jelenlegi kérőit: Seahawks, 49ers, Titans, Saints. Máris látom magam ahogy Abraham ügynöke gonosz vigyorral dollár jeleket lebegtetve a szeme előtt dörzsöli a mancsát. És bár a San Fransisco és a New Orleans 3-4-es rendszerébe nem igazán illene a játékos, a Seahawks igencsak befutónak tűnhet.


Derek Cox (CB)

Akkor most sokkollak titeket kicsit. A Buccaneers nagyon érdeklődik Derek Cox iránt. Őt még a Jaguars csapat draftolta 2009-ben a harmadik körben, és most járt le négy éves szerződése a Jaguárokkal. Az elmúlt két szezonban azonban 14 mérkőzést is kihagyott sérülése miatt. 47 mérkőzést játszott karrierje során, ez alatt sikerült szereznie 12 intercetpiont és levédekeznie 32 passzt. Ami Cox mellett szól, az bizony a fiatal játékos ára. Ami egyáltalán nem mondható soknak. Teljesítménye kiegyensúlyozottnak tűnik, azonban a Jags mégis szabadulna tőle. Vajon miért? Természetesen szintén a sérülékenység az ok. A játékos nem drága, nem minőségi, afféle biztonsági csereként elmehetne, ha tényleg sikerülne vele ár-érték arányba megegyezni. Azt viszont nagyon remélem, hogy nem egy secondary problémát megoldó igazolásnak tekintené ezt a csapat.

De vajon mire fel a hirtelen érdeklődés? Emlékeztek még Tony Odenre? A cornerbackjeink új edzőjére? Nah vajon melyik csapattól érkezett hozzánk? Reméljük tudja mit csinál.


Chris Gamble (CB)

Ahogy közeledik a szabad ügynök piac nyitása, úgy egyre több játékost vágnak ki a csapatokból. Történt ez a héten a Panthers cornerével Chris Gamble-el is, hála a jó égnek mindent megtesznek annak érdekében, hogy a Buccaneers elé minőségi kínálatot tegyenek defensive back fronton. Gamble évek óta minőségi játékot tesz le az asztalra, azonban már nem mai gyerek. Mégis csak 30 éves. De azért még mindig jobban örülnénk neki, mint egy Danny Gorrer-nek nem igaz? Szerény véleményem szerint Gamble-t meg fogja környékezni a Bucs vezetősége.


Kevin Vickerson (DT)

És hogy a sort kiegészítsük egy belső falemberrel is, itt vannak mindjárt a Kevin Vickersonról szóló pletykák. Miután Roy Miller valószínűleg távozni fog a csapattól, a pass ruhs orientált Gerald McCoy igencsak egyedül fog maradni ott középen. Ezért ezen pozícióba is érdemes lenne egy normális játékos után néznünk. Így jött szóba Kevin Vickerson, aki a Broncos védelmének egy meghatározó alakja volt, bár túl nagy szerepeket nem osztottak rá. A Bucs is mint afféle Miller helyettesítő töltelék szinten gondolkozhatna vele. 5,5 sack karrierje során, és tavaly a Broncos védelem által hívott játékok 45%-ban kapott szerepet. Akár csak Miller nálunk. Nagyon hasonló a két játékos. Egyedül Miller mellett az szólhatna, hogy ő már ismeri a Buccaneers rendszerét, és hát 5 évvel fiatalabb is, mint Vickerson. Azonban itt is a pénz fogja eldönteni a dolgot, ebben én biztos vagyok.

Nézzétek el nekem, ha a lista a teljesség igénye nélkül készült, próbáltam nektek olyan játékosokat kiemelni, akiket a kedves szakértők az elmúlt pár hétben előszeretettel szóba hoztak a Tampa Bay Buccaneers csapatával. Persze aztán az is meglehet, hogy a csapat merőben másként gondolja a fenti listát. És egy névvel sem fogunk találkozni jövőre a rosterben. Mindazonáltal pár érdekes gondolat van közöttük, és pár olyan is amitől az ember hátán feláll a szőr. Döntse el mindenki maga melyik név hallatán merre fele hajaz.

9 komment

Címkék: Abraham Bennett Cox Revis Gamble Vickerson

A bejegyzés trackback címe:

https://proba11112.blog.hu/api/trackback/id/tr355647239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

347983 2013.03.09. 09:55:18

Derek Cox-al kapcsolatban elgondolkoztattál. Mármint abban az értelemben, hogy tényleg hajlandóak lennénk ennyire marhának lenni ? Sokszor ruháztunk már be olyan játékosokba, akiket utána aztán igen keveset láttunk a pályán. Meg kéne már törni ezt a "szép" hagyományt !

346728 2013.03.09. 10:01:12

[Buccaneer](#1135125): Azt olvastam, hogy nagyon olcsó lenne. Állítólag... Remélem tényleg csak akkor hozzuk, és nem ő a "megoldás".

347983 2013.03.09. 10:13:07

[Cay983](#1135133): Nem ismerem ezt a srácot. Ha van kellő önértékelése és hajlandó ellátni egy jó csere szerepét akkor miért ne ?

346728 2013.03.10. 20:37:44

Sean Smith-t faszán kihagytam ebből a felsorolásból, pedig szerintem ő sincs kizárva, sőt! :)

346728 2013.03.11. 19:18:41

Derek Cox, lehet hogy már holnap aláír hozzánk. Nézegettem Jags-es fórumokat, jó véleménnyel vannak róla, azért megy el állítólag, mert túl sokat kér, most hogy vége a szerződésének.

347983 2013.03.11. 19:37:00

[Cay983](#1138086): Sean Smith-re én is rákerestem. A leírtak alapján egyik leendő újoncnéál sem rosszabb. Az a baj, hogy én Dolphins meccseket mostanában lényegében alig láttam.

346728 2013.03.12. 15:41:37

As the 4 pm signing start approaches the Bucs are focused heavily on attempts to sign S Dashon Goldson and CB Brent Grimes. :)

347983 2013.03.12. 16:41:57

[Cay983](#1141763): Ez a kettős nagyon komoly ! :)

347983 2013.03.12. 16:45:39

Grimes nem úgy volt, hogy hosszabít az Atlantával ?